decirkel.nl

Contactgegevens

Dorpsstraat 49a

6991 HE Rheden

026 495 46 48

info@decirkel.nl


IBAN nummer

NL09RABO0355204290

BTW nr. NL 803433980 B01

KVK nr HR Arnhem 52882

Lessen

Hier zie je een overzicht van al onze groepsactiviteiten. Je hebt de mogelijkheid om te reserveren voor groepslessen en om meer informatie in te zien. Reserveren is mogelijk tot 5 minuten voor aanvang van de activiteit. Annuleren is mogelijk tot 60 minuten voor aanvang van de activiteit. Bij een te late annulering of niet op komen dagen, zal er een beurt van je tegoed af worden getrokken. Reserveren is gewenst bij alle activiteiten.
  Sport- en Healthclub De Cirkel
 • Hatha Yoga

  Hatha Yoga

  gegeven door Birgit
  Hatha Yoga
  Hatha-yoga is een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam. Hatha-yoga is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranayama).
  28 maart 2019 09:15 - 10:15 UUR
 • MBvO

  MBvO

  gegeven door Anita
  MBvO
  Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO, 65+) is een vorm van bewegen in het water, waarbij zwemmen niet centraal staat. Er worden spierversterkende oefeningen aangeboden voor het hele lichaam, tevens wordt er gewerkt aan uithoudingsvermogen en coordinatie. 

  Muziek ondersteund deze les. Tevens wordt er gebruik gemaakt van diverse materialen zoals dumbels, flexibeams, disci, ballen etc. Samengevat kan deze les gezien worden als een "gymles" in het water. Water heeft als grootste voordeel dat de belastingsgraad laag is op gewrichten en spieren, terwijl je toch actief bezig bent. Naast gezond bewegen is dit een les waarin gezelligheid ook een belangrijke faktor is. 
  28 maart 2019 10:30 - 11:00 UUR
 • Club Challenge

  Club Challenge

  gegeven door Lizet
  Club Challenge
  ClubChallenge is een wonderbaarlijke workout om op een snelle, leuke én verantwoorde manier fit te raken. Deze vernieuwende totale body workout is gebaseerd op HIT (High Intensity Training) en komt voort uit revolutionaire internationale ontwikkelingen in de sportwetenschap en bewegingsleer. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van de slechts 45 minuten tellende work out zorgen voor een strakker lichaam, een hoge vetverbranding, een betere coördinatie en een betere conditie.
  28 maart 2019 19:00 - 19:45 UUR
 • Club Power

  Club Power

  gegeven door Lizet
  Club Power
  Club Power is de snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden en dit alles met behulp van een stang en gewichten. Vrouwen, mannen, beginners, gevorderden, jong en oud: iedereen kan meedoen.
  28 maart 2019 19:00 - 20:00 UUR
 • Pilates

  Pilates

  gegeven door Laska
  Pilates
  Pilates is een rustige lesvorm zonder springen maar vergis je niet... Je traint je spieren heel intensief. Kracht, lenigheid en stabiliteit worden verbeterd. U traint voor lange, sterke en soepele spieren en u krijgt meer energie.
  28 maart 2019 20:00 - 21:00 UUR
 • Spinning

  Spinning

  gegeven door Wilco
  Spinning
  Spinning is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Spinning is voor iedereen geschikt, de weerstand van de cycle kan op ieders niveau worden afgesteld.
  28 maart 2019 20:00 - 21:00 UUR

Filters en zoeken

Vrij zoeken

Kies dag

Kies docent/instructeur

Op locatie

Zoeken en filteren